Saunat

Tampellan Panoraamasauna

Tampellan Esplanadi 11, 33100 Tampere

Uudet saunatilat ja upea kattoterassi tarjoavat 360° näkymän Tampereen ylle. Tämä Tampellan Panoraamasauna on loistava paikka viettää yrityksen edustustilaisuus tai saunailta kaveriporukalla. Katso alta varauskalenterin tilanne ja lähetä saunaosaston varauskysely alla olevalla lomakkeella.

n. 50 Hlö
Maisema
Kokousvarustelu

Hangaslahden Savusauna

Lassinlinnankatu 24, 33610 Tampere

Hangaslahden aito savusauna tarjoaa hyvin varustellut kokoustilat sekä molemmat savu- että sähkösaunan jopa 80 hengen ryhmille. Hangaslahden tunnelmallinen savusauna sijaitsee vain 15 km Tampereen keskustasta.

60 – 80 Hlö
Savusauna
Kokousvarustelu
Ulkoporeamme

Siivikkalan Savusauna

Urpontie 54, 33450 Ylöjärvi

Siivikkalan aito savusauna tarjoaa upeat puitteet esimerkiksi jopa isommankin kaveriporukan saunaillalle, sillä tilat ovat jopa 50 hengelle. Siivikkalan savusaunasta löytyy sekä savu- että sähkösauna ja ulkoporeamme, jotka takaavat onnistuneen saunaillan. Siivikkalan aito savusauna sijaitsee vain 11 km päässä Tampereen keskustasta.

30 – 50 Hlö
Savusauna
Kokousvarustelu
Ulkoporeamme

Tampellanrannan juhla -ja saunatila

Verstaankatu 17, 33100 Tampere

Tampellanrannan Sauna- ja Juhlatilat sijaitsevat Näsijärven ääressä Tampereen Tampellan kaupunginosassa. 4 kerroksen katettu ja lämmitettävä kattoterassi sekä ulkoilmaterassi tarjoavat huikeat näköalat Näsinselälle, Särkänniemeen sekä viereiselle Näsinkalliolle. Tiloihimme mahtuu mukavasti juhlimaan ja saunomaan n. 30 henkeä.

25 – 30 Hlö
Maisema
Kokousvarustelu
Catering

Apilan rantasauna

Reumankaari, 36200 Kangasala

Idyllinen rantasauna Kangasalalla. Maksimi henkilömäärä 50.

40 Hlö
Kokousvarustelu
Maisema

Tila Lounge

Näsilinnankatu 9, 33210 Tampere

Tila Lounge on Tampereen keskustan uusin ja tyylikkäin juhla-, kokous- ja saunatila, josta löytyy myös uima-allas. Pieteetillä remontoitu ja design-kalusteilla sisustettu monitoimitila max. 60 henkilön juhliin, tapahtumiin ja edustustilaisuuksiin. Tila toimii myös Tila Partnereiden tampereen showroomina.

Kiinnostaako myös pitopalvelu

Saunan varauksen yhteydessä voit myös kysyä 4catering pitopalvelun palveluista.

Tutustua 4cateringin tarjontaan täällä